Càpsules d'activitats i informacions que us poden interessar!

Informacions
La reforma horària als instituts!

S’engega el projecte de sensibilització sobre la reforma horària, amb l’anàlisi de la realitat i propostes de millora dels horaris dels instituts públics de l’Eixample en el marc de la Reforma Horària, amb la col·laboració del CEMD Eixample.
Recollint les nostres aportacions, es vol sensibilitzar la comunitat educativa i recollir propostes de millora i bones pràctiques amb entrevistes i grups de discussió a cada institut amb el professorat, alumnat i famílies. Us anirem informant! Si hi esteu interessats/des escriviu a La teva veu!


S'apropa el 10 d'octubre, Dia Mundial de la Salut Mental


Hi ha un munt d'activitats preparades per continuar amb la lluita contra l'estigma i la discriminació que pateixen les persones amb trastorn mental. Et convidem a acompanyar-nos, t'hi sumes?

Del 5 al 7 d’octubre a l’Auditori de Barcelona: els tres concerts de la Sala 1 Pau Casals, “La patètica de Txaikovski”, es dediquen aquest any a la salut mental. El 10 d’octubre ens "movem" al metro de Barcelona: TMB dedica la seva campanya “Mou-te” d’enguany a la salut mental. El lema de 2018 a nivell internacional girarà al voltant de la salut mental dels joves. I es parlarà del projecte educatiu “What’s up! Com vas de salut mental?”, que Obertament estan implementant a nombrosos instituts de Catalunya.
Propostes culturals


El Mosaic del Meu Barri. Presumim dels mosaics de la ciutat!


Entre l’1 d’octubre i el 30 de novembre estarà oberta la segona edició d’“El mosaic del meu barri”, iniciativa que convida la ciutadania a descobrir, valorar i conservar el patrimoni musivari de la ciutat.

Es tracta d’un projecte participatiu per mitjà del qual es demana a les persones que facin arribar fotografies de qualsevol mosaic de la ciutat, tant de l’espai públic com del privat. Aquestes imatges es recullen i es cataloguen, i així engrosseixen un valuós inventari que es pot consultar a través del web El Mosaic del Meu Barri.!!!


Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample


Fins avui dia 7 d’octubre! Amb la tradicional cercavila, danses tradicionals i el concert de cloenda de la festa major a la Model, contra la violència vers les dones.



El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona.


Barcelona Districte Cultural és un circuit estable d’espectacles professionals i un programa de creació de projectes artístics comunitaris. El Barcelona Districte Cultural busca tant apropar la cultura als ciutadans com els ciutadans a la cultura, amb el propòsit de convertir-los en agents culturals actius. Les entrades són gratuïtes.