El Dominical - Demà és 1 d’octubre

Bon diumenge!

Demà és 1 d’octubre. Un data assenyalada per al nostre institut. Fa just un any que una colla de mares i pares de l’institut amb alumnes, exalumnes, professorat, famílies i veïns i veïnes del barri vam voler ajudar, i defensar, que al nostre centre es pogués  votar. Vam passar el cap de setmana vivint entre els patis, el vestíbul i dormint a la biblioteca (quina por!) del Balmes. I compartint les estones amb quin passava per allà.  Vas ser una festa, amb moments moguts però d’altres de tranquil·litat i de conversa.

No tothom pensava igual, no tothom pensava votar el mateix, molts ni ens coneixíem. Però sí que teníem una convicció que compartíem. Votar és l’expressió bàsica de la democràcia. És la millor manera d’expressar una voluntat. Volíem que al Balmes es pogués votar. I la resposta que vam rebre va ser brutal.

Però ha passat un any i ja hi tornem a ser. Potser més cansats, alguns fins i tot desil·lusionats, però encara amb la mateixa convicció, ferma i decidida, que per davant de tot s’ha de poder votar, s’han de poder expressar les opinions en llibertat, amb respecte a les diferències però també que mai, mai, mai això pot ser contrarrestat amb violència.

Per això volem compartir el sentiment de festa i de defensa de la democràcia i del nostre institut, i us animem a que ens trobem al Balmes altra vegada tots i totes junts, aquest cap de setmana i demà dia 1 d’octubre.


Avui no signarem com a AMPA perquè l’"AMPA som totes i tots", i aquest escrit no ha estat consensuat, però sí que creiem que bona part de l’equip que més treballa per l’AMPA hi estaria d’acord. Tant si és així com si no, podeu expressar la vostra opinió, que compartirem si voleu, a través de la bústia (la teva Veu!!).

Redacció del Dominical