Menjador

L’AMPA ofereix un servei de monitoratge per fer possible que els alumnes que ho precisin es puguin quedar a dinar al centre amb carmanyoles portades de casa.

Aquest servei és obert a tots els alumnes de l’Institut, i el seu horari és de 14:30 a 15:30 hores (després de les 16:00 la Biblioteca del centre ja és oberta).

Per fer-ne ús no cal inscripció prèvia. A partir del desembre del curs 2019/2020 el servei serà GRATUÏT pels socis de l'AMPA i tindrá un cost d'1€ per als no socis, que s’abonaran al monitor el mateix dia.

També es pot fer un pagament 10€ (no socis) per una butlleta de 10 tiquets.

Es recomana que els àpats siguin cuinats (eviteu aliments crus, maioneses i aliments que es puguin fer malbé.
No hi ha cuina ni nevera, però disposem de microones per escalfar els plats. Recomanem plats com : pasta (macarrons, espaguetis,...), arrebossats (escalopa, llibrets,...), verdures (bullides o en saltejat,...)....
S’ha de portar tot el necessari per menjar, no hi ha estris disponibles.
La funció dels monitors/vigilants és controlar que es faci un ús correcte de les instal·lacions i que no hi hagi problemes entre els alumnes. Els monitors/vigilants no són responsables del que mengen els nens.
Es poden fer deures i/o estudiar després de dinar.
L’aula de menjador s’ha de deixar endreçada i neta.


Si teniu qualsevol dubte, idea per millorar el servei o problema podeu posar-vos en contacte amb l’AMPA (ampa@jaumebalmes.net). Si us plau, a l’assumpte del correu electrònic indiqueu la paraula MENJADOR.