Menjador

Donada la situació provocada per la covid-19 no és segur que l’AMPA pugui oferir aquest servei. Es prendrà la decisió, conjuntament amb l’institut, quan comenci el nou curs, amb les mesures necessàries i sempre pensant en la salut i el benestar dels alumnes.

L’AMPA ofereix un servei de monitoratge per fer possible que els alumnes que ho precisin es puguin quedar a dinar al centre amb carmanyoles portades de casa.

Aquest servei és obert a tots els alumnes de l’Institut, i el seu horari és de 14:30 a 15:30 hores (després de les 16:00 la Biblioteca del centre ja és oberta).

Per fer-ne ús no cal inscripció prèvia. El servei és GRATUÏT pels socis de l'AMPA i tindrá un cost d'1€ per als no socis, que s’abonaran al monitor el mateix dia.

També es pot fer un pagament 10€ (no socis) per una butlleta de 10 tiquets + 1 ús de regal.

Recomanacions:

1.- Portar àpats cuinats: pasta (macarrons, espaguetis...), arrebossats (escalopa, llibrets) i verdures (bullides o en saltejat). Eviteu aliments crus, maioneses i aliments que es puguin fer malbé com l'ou. No hi ha cuina ni nevera, però disposem de microones per escalfar els plats. 
2.- Donada la situació per la covid-19 s’hauran de portar els estris necessaris per menjar de
casa.

Normes d’ús:
Donada la situació per la covid-19 es prendran mesures extraordinàries:
1. Els alumnes hauran de fer ús de gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans abans
d’entrar al menjador.
2. Els alumnes hauran de mantenir la distància de seguretat al menjador (entre ells i amb el
monitor/a).
3. No es permet fer deures al menjador. Quan els alumnes hagin acabat de dinar hauran
d’anar a la biblioteca. És possible que per motius d’aforament s’hagin de fer diferents torns
per menjar.
4. Cada alumne haurà de deixar el seu espai endreçat i recollit per que es pugui desinfectar

amb facilitat.

La funció dels monitors/vigilants és controlar que es faci un ús correcte de les instal·lacions i que no hi hagi problemes entre els alumnes. Els monitors/vigilants no són responsables del que mengen els nens.

Si teniu qualsevol dubte, idea per millorar el servei o problema podeu posar-vos en contacte amb l’AMPA (ampa@jaumebalmes.net). Si us plau, a l’assumpte del correu electrònic indiqueu la paraula MENJADOR.