Càpsules d'activitats i informacions que us poden interessar!

Informacions
Important!
Últims dies per apuntar als vostres fills i filles a les activitats extraescolars

Teatre, Big Band, Coral i Programació. Són a primera hora de la tarda, i podeu comptar amb espai d’acoolida de menjador.
Va, animeu-vos, queden poques places!
Trobareu el formulari a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGjy1dte5hFzT-4Ro-pCIVwx69ttN743BETL3NSYhOOMnqAg/viewformAjuda a fer créixer l’AMPA del nostre institut!


Comença el curs i vénen nous alumnes i famílies. Ajuda’ns a donar-nos a conèixer. Només els heu d’explicar que ens poden conèixer a través del web però i sobretot que s’han de baixar l’aplicació per estar al dia de tot.
Si us la voleu descarregar només cal que busqueu "Balmes" o "ampa insititut jaume balmes" a l'App store, en els casos dels dispositius Apple o a la Play Store per als sistemes Android.

http://blocsenresidencia.bcn.cat/jaumebalmes1718/
Propostes culturals


Festa major !!!


Ja ha començat la festa, i continua fins dilluns, amb algunes activitats als nostres barris. Aprofiteu la festa i animeu als vostres fills i filles a que la visquin (sense que us facin patir!)

https://www.barcelona.cat/lamerce/ca


Tallers als centres cívics


Cantar, fe fotografia, ballar, tocar un instrument....aprendre sobre el món, l’art, la història,...aprendre a cuinar...de tot!
Als centres cívics podreu trobar segur un taller per a vosaltres.

http://ajuntament.barcelona.cat/centrescivics/es/cursos-y-talleres


Nosaltres: 2a setmana LGTBI+ a la sagrada família


Del 25 al 30 de setembre, accions i activitats a la biblioteca i el centre cívic de la Sagrada Família per visibilitzar els col·lectius LGTBI+.

https://ajuntament.barcelona.cat/eixample/ca/noticia/nosaltres-2a-setmana-lgtbi-2_708215