Comunicat AMPA

Des de l'AMPA de l'Institut Jaume Balmes el primer que volem fer és agrair a alumnes i exalumnes, pares i mares, professorat, veïns i veïnes i amics i amigues del nostre institut, l'esforç que van fer durant tot el cap de setmana perquè el nostre centre restés obert i s’hi pogués votar.
Volem denunciar la violència extrema que es va viure al nostre institut per part de la Policia Nacional el matí d'ahir. Les persones que ho van viure, i a qui volem enviar tota la nostra força, respecte i consideració, saben millor que ningú de quina manera van actuar aquestes "forces de seguretat". Només cal veure les imatges que han voltat per tot el món.
Per aquest motiu, us volem comunicar que estem al costat de la direcció de l'institut pel que ens necessiti i per denunciar els fets i ajudar a les persones que els van patir.
Estem segurs que, malgrat aquests fets, el nostre centre continuarà sent referent de pau, democràcia i defensor dels drets de les persones.
Volem fer extensiu aquests sentiments als companys dels altres centres que s'han vist en les mateixes situacions però sobretot als de l’escola Ramon Llull.