Eleccions renovació parcial Consell Escolar.

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana s’ha publicat la llista de candidats  a les eleccions que permetran renovar la meitat dels membres dels consells escolars. S’han de renovar les persones que es van triar el 2014 o les van substituir.

Les votacions se celebraran del 28 al 30 de novembre de 2016 i les famílies tenim el dimarts dia 29 de novembre per anar a votar (entre 9 i les 11 h i entre les 18 i les 20 h). Només s’ha presentat una candidatura per part de les famílies, la Mònica Buliart Ferré (mare d'alumnes d'ESO3A i BTX1B).

Trobareu tota la informació a la pàgina web de l’Institut; http://www.jaumebalmes.net/2016/11/eleccions-renovacio-parcial-consell.html, però amb  aquesta carta us volem animar a que aneu a votar.

I per això us recordem què és el consell escolar. Tal com s’explica al web http://familiaiescola.gencat.cat/ca/escolaritat/participacio-compromis/participacio-coresponsabilitzacio/participacio-funcionament-centre/consell-escolar/
el consell escolar és l'òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres. En formen part els representants de tota la comunitat educativa: direcció, professors, alumnes, famílies, personal d'administració i serveis, representant de l'administració local i altres persones que el mateix consell consideri necessàries.

La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, la resolució dels conflictes, les activitats extraescolars, l'horari lectiu, etc.

És important, doncs, que anem a votar perquè és també una manera d’implicar-nos amb el centre on els s’estan formant els nostres fills i filles.

El dia 29 de novembre us esperem a l’Institut Balmes de 9 a 11 h i de 18 a 20 h.

Ah! I recordeu que si voleu estar al dia de les novetats de l’AMPA us podeu descarregar l’aplicació AMPA Jaume Balmes!!!!!!



Junta de l’AMPA
Institut Jaume Balmes