Lloguer d'armariets
IMPORTANT!!!!

NO FEU MÉS PAGAMENTS D'ARMARIETS

Ja no hi ha armariets disponibles

L’AMPA disposa de 222 armariets repartits pels diferents pisos del centre, que ofereix en lloguer.

Les sol·licituds s’han de fer durant el període de sol·licitud, de l’1 de juliol al 2 de setembreFora d’aquest termini, no podem garantir que en pugueu disposar.

No acceptarem cap sol·licitud que no vagi acompanyada del pagament corresponent.  Si, pel que sigui, un cop fet el pagament, no es pot fer ús de l’armariet, us retornarem els diners pagats.

Donada l’elevada demanda, assignarem els armariets per ordre de demanda fins a l’esgotament de les unitats disponibles, amb prioritat per les sol·licituds dels alumnes d’ESO i que comparteixin els armariets entre 2 alumnes (de famílies sòcies). En la sol·licitud heu de fer constar amb qui compartireu l’armariet.

Els armariets dels alumnes de Batxillerat seran els darrers en adjudicar-se.

En la mesura del possible, assignarem els armariets propers a la ubicació de l’aula principal de l’alumne.

En el lliurament de l’armariet que es farà a principis de curs, heu de signar el contracte de servei que delimita els termes d’ús correcte i mal ús del mateix, i que vincularà les dues parts que comparteixin armariet.

Si us calgués un armariet addicional contacteu amb l’AMPA mitjançant correu electrònic: ampa@jaumebalmes.net.

El contracte amb el número i el codi de la taquilla es recollirà a principi de curs.


Si durant el curs teniu qualsevol problema amb els armariets heu d'enviar un mail a l'Ampa explicant la vostra incidència. L'adreça de mail de l'Ampa és: ampa@jaumebalmes.net.

Podeu trobar les instruccions i formulari d'inscripció a l'apartat:Les dates de recollida d'agendes, carpetes i contractes d'armariets seran:

Dijous 6 de setembre de 17:00 a 19:00
Dimecres 12 de setembre de 17:00 a 19:00