Informacions d'inici de curs 2020-2021

Des de l’AMPA de l’Institut Jaume Balmes us donem la benvinguda al curs escolar 2020-2021 i us demanem que llegiu aquest document, que de ben segur serà del vostre interès, tant si és el vostre primer any en el centre com pels altres, donat que, com veureu, hem modificat les operatives per evitar al màxim la concentració d’alumnes i el contacte d’objectes.


Agendes i Carpetes:

Socis de l’AMPA que han tramitat l’alta 2020-21 abans del 9-9-2020:

El primer dia de curs (dilluns 14-9-2020) els vostres fills i filles recolliran l’agenda i la carpeta a l’aula, durant la trobada amb el tutor

Socis que finalitzin la tramitació de l’alta entre el 9 i el 13-9-2020:

El primer dia de curs (dilluns 14-9-2020), si l’alumne no consta com a soci en el llistat del tutor, per recollir l’agenda i la carpeta ha de passar per la biblioteca, al sortir de l’aula, amb un comprovant del pagament de la quota de soci.

Usuaris d’iddink:

El primer dia de curs (dilluns 14-9-2020), al sortir de la trobada amb el tutor, els alumnes han de passar per la biblioteca amb un comprovant de la seva relació amb iddink per recollir l’agenda.

No socis de l’AMPA:

El primer dia de curs (dilluns 14-9-2020), els alumnes no socis, al sortir de la trobada amb el tutor poden passar per la biblioteca per comprar l’agenda (3€) i la carpeta (4€). Intenteu portar l’import just.


Armariets:

Com a novetat important, s’han traslladat mòduls d’armariets a l’interior de les aules d’ESO. Només estaran en espais comuns els que excedeixen del mòdul desplaçable i els de Batxillerat. Cal tenir en compte que els armariets de l’aula no es poden compartir amb alumnes d’altres grups i només s’hi pot accedir durant l’horari lectiu de diürn (per la tarda l’aula està tancada o l’utilitzen grups dels nocturn).

Els armariets disposen d’un pany que es tanca amb un cadenat (candau) amb arc de tancament de diàmetre no superior a 3 mm. El candau és propietat de l’usuari i NO el proporciona l’AMPA. En el mercat hi ha candaus de clau o de combinació (millor de 4 que de 3 dìgits).

Socis amb armariet adjudicat abans del 9-9-2020:

Abans del primer dia de curs rebreu un mail on es confirma l’adjudicació d’un armariet. El primer dia de curs (dilluns 14-9-2020), durant la trobada amb el tutor, se'ls comunicarà als alumnes el número i la localització (aula o replà). Han de portar un candau i col.locar-lo a la tanca de l’armariet adjudicat. És important verificar que es tanca l’armariet correcte perquè, si s’ocupa un armariet equivocat, destruirem el candau per tal que el pugui utilitzar el titular.

Altres socis:

Si abans del primer dia de curs no heu rebut el mail de confirmació de l’adjudicació però creieu que us correspon un armariet, el 14-9-2020, en sortir de la trobada amb el tutor, l’alumne pot passar per la biblioteca i revisarem l’incidència.

Si no vàreu omplir el formulari abans de tancar les reserves, no cal que passin per la biblioteca. Ja hi ha una llista d’espera per si s’allibera algun armariet.


Llibres de Geografia i Història d’ESO:

Aquells que vàreu presentar una sol·licitud i vàreu rebre un correu de confirmació de la reserva d’un dels llibres que l’Ampa cedeix gratuïtament durant el curs, cal que el 14-9-2020 l’alumne passi per la biblioteca per recollir el seu exemplar.


Llibres de lectura de 2a mà

Com us vàrem anunciar al suspendre l’intermercat, enguany l’ampa ha ajornat al dilluns 14-9-2020 la compra dels llibres de lectura que no necessiteu i que es trobin en el llistat del curs 2020-2021.

Per cada exemplar en bon estat que l’alumne porti a la biblioteca, en sortir de la reunió amb el tutor, us donarem 2€ o, si ho preferiu, un llibre de lectura que no està en el llistat d’aquest curs. Els llibres adquirits s’afegiran al fons de préstec gratuït de la biblioteca de l’Institut.


Llibres text

1 ESO: Biologia i geologia

Els llibres de text i activitats inclosos en el pack que heu comprat on-line, s’enviaran a l’Institut el 15-9-2020 i els professors els repartiran a l’aula.

Per les comandes fetes amb posterioritat hi haurà un segon enviament a final de mes.

1, 3, 3 i 4 ESO: Anglès 1a i 2a llengua

El material que necessiteu el podeu comprar a la l’e-shop que ens ha preparat l’editorial https://burlingtonbooks-onlineshop.es/institutjaumebalmes/

Els de 1 ESO heu de seleccionar el Student'sBook en paper i el workbook digital.

Els de 2n, 3r i 4t ESO seleccioneu el pack dels dos components digitals: New English in Use per 1a llengua i Burlington International Englilsh per 2a llengua.

D’altra banda, ens comuniquen d’iddink que encara hi ha famílies que no han realitzat el retorn dels llibres que van rebre abans de detectar l’error.

Segons ens indiquen: “A tots els alumnes afectats se’ls va enviar un mail comunicant-los la modificació a la seva comanda i posteriorment (uns el dia 06 d’agost i altres el dia 11 d’agost) van rebre un altre mail on els facilitàvem un codi per anar a qualsevol oficina de correus i fer-nos la devolució gratuïtament. Dels 66 alumnes afectats per el canvi només 35 han fet la devolució” Consulteu el correu que vau facilitar a iddink en la vostra fitxa o poseu-vos en contacte amb el departament d’atenció a l’alumne ( 902 565 411 o info@iddink.com) i us reenviaran les instruccions de devolució.


Monitoratge de menjador:

Aquest curs el servei d’aula menjador s’ha d’adaptar a la situació especial provocada per la pandèmia. Es reservarà el seu ús als participants en les extraescolars esportives que comencen a primera hora i es realitzarà en una de les aules del curs dels usuaris (No hi haurà opció de d’utilitzar microones, ni estris de la cuina).

L’Associació Esportiva enviarà un formulari a les famílies dels inscrits per quantificar quants tenen previst fer ús d’aquest Servei que s’iniciarà el 21-9-2020.


Extraescolars:

Tot i que hores d’ara encara no podem garantir si es portaren a terme, continua oberta l’inscripció per les activitats extraescolars que organitza l’Ampa: Teatre i Big Band.

Informació i inscripcions a http://ampa.jaumebalmes.net/p/extraescolars.html


Document pdf amb aquesta informació