Us esperem, us necessitem, a l’assemblea general de l’AMPA.

Dimarts que ve, dia 3 de desembre, farem la nostra assemblea general. És el moment en que l’equip de l’AMPA us expliquem el que vam fer el curs passat i el que volem fer aquest curs amb i per al nostre institut. Perquè en tingueu coneixement, o valideu, o proposeu els projectes o les prioritats. I també us volem explicar què vam fer i què volem fer amb els diners que pagueu per ser famílies sòcies. Us volem retre comptes.

A la vegada és un moment de trobada, no en tenim gaires, per escoltar i compartir amb la direcció del nostre Institut, les explicacions sobre quins són els nous projectes que estan endegant per millorar l’ensenyament dels nostres fills i filles. La directora Mireia Martínez serà un any més amb nosaltres a l’assemblea.

Aquest any, a més, representants (alguns també del nostre institut) de la plataforma Eixample Respira ens vindran a explicar la seva preocupació per la qualitat de l’aire que respirem diàriament al nostre districte i les propostes per canviar-ho.

Finalment, també és un moment per conèixer les persones, que de manera altruista, formem l’equip de l’AMPA i que ens reunim cada mes per tirar endavant els projectes que ens proposem i ens proposeu, i per portar a terme uns serveis que necessiten els vostres fills i filles per al bon funcionament del curs. Tenim la porta oberta a que us afegiu a l’equip. De la manera que us sigui possible, amb més o menys implicació. Qualsevol tipus d’ajuda és molt benvinguda.

Així doncs...està clar que dimarts que ve, dia 3 de desembre a les 18.30 h, heu de venir a l’assemblea general de l’AMPA. Us hi esperem!!!!!

Bon diumenge!


AMPA Comunicació
1 de desembre de 2019