El Dominical - L’Assemblea. Moment per...

Fa uns dies vam fer l’assemblea anual dels socis de l’AMPA. Som més de 300 famílies associades i érem només 20....però no defallirem!

És un moment important per nosaltres perquè és el moment d’explicar el que fem: extraescolars, armariets, menjador, reciclatge de llibres, festes, aplicacions per estar al dia, xerrades, dominicals, enquestes, etc. (aquí trobareu la memòria del curs passat).
També és moment d’explicar-vos què fem gràcies a les quotes que pagueu o amb el que es cobra dels armariets. I és l’ocasió de proposar o validar càrrecs. En aquesta ocasió es van aprovar els canvis a la presidència: la Roser Català feia el relleu a la Glòria Bassegoda; i a la secretaria: l’Esther Mestres passava el relleu a la Montserrat Tort.

Aprofitem des de l’AMPA per fer un esment a aquests canvis. La Roser, que ha estat 4 anys presidenta però que és a la junta des de fa anys, en els moments més complicats i els més agraïts, sempre amb constància i dedicació; i l’Esther, que des del primer any al Balmes ha estat treballant amb empenta, implicant-se ella i família amb l’institut i en el que fes falta. Encara que continuaran aquest curs fins que les seves respectives filles marxin el curs vinent, els volem agrair la feina que han fet i la seva dedicació a l’AMPA i a l’institut. Gràcies, companyes!

I, finalment, l’assemblea també va er el moment (aquest serà el segon curs que ho fem) perquè la direcció de l’institut ens vingués a explicar alguns dels nous projectes del curs o com estan treballant amb el professorat (formació, nous perfils, etc) per millorar en l’educació dels nostres joves. Realment va ser molt interessant i vam poder debatre conjuntament sobre el Pla de convivència o la situació dels instituts de l’Eixample, entre altres temes.

Ja ho veieu! A l’assemblea hi passen moltes coses i ben interessants. Us animem a que vingueu a la propera. Mentre, ja sabeu on som i recordeu que ens podeu trobar també a "La teva veu” per allò que considereu!

Bon diumenge!


AMPA Comunicació