Comiat presidenta AMPA


Espero que hagueu gaudit d’un bon estiu.


Amb els darrers exàmens de setembre i el curs 2014-15 acabat, us escric per enviar-vos les darreres informacions, acomiadar-me de vosaltres (la meva filla canvia de centre i he de deixar l’AMPA) i donar pas a la Roser Català, la nova presidenta de l’AMPA per al curs 2015-16, fins ara membre de la junta de l’AMPA (vocal) amb la Laura Bosch (secretaria) i l’Engràcia Ferran (tresorera). 

1) Informe dels resultats de les enquestes de valoració del centre i de l’AMPA (rebreu un email específic de la Comissió Pedagògica). Tant en les enquestes d’ESO com en les de Batxillerat trobareu informació rellevant sobre el centre i la seva organització.  És una bona guia per a les famílies i, compartint-les amb els vostres fills/es, una bona eina per conèixer la seva perspectiva i experiència al centre.  La gent de la Comissió Pedagògica, en col·laboració amb la direcció del centre, han fet una tasca excel·lent. 
2) Memòria de l’AMPA (document adjunt) amb la informació i activitats desenvolupades per les comissions pedagògica i de reutilització de llibres i la Junta, amb els apartats següents:
o   Gestió dels armariets
o   Agendes escolars i carpetes
o   Activitats extraescolars
§  Teatre
§  Big band
§  Hip Hop
o   Enquestes de valoració del centre i de l’AMPA
§  ESO
§  Batxillerat
o   Reutilització de llibres
§  IDDINK
§  Intermercat
o   Nou web de l’AMPA
o   Festa de l’AMPA
o   Espai menjador (projecte pilot)
o   Escola per a famílies
o   Actualització dels estatuts
o   Digitalització i emmagatzematge al núvol de la documentació de l’AMPA
o   Millora en les infraestructures del centre

Tot i que col·laborar en l’AMPA és més feina (i tenim unes agendes desbordades!) també és una molt bona manera d’entendre, des de dins, l’entorn en el que els nostres adolescents passen un munt d’hores i de poder entrar més en el seu món (a vegades, tan tancat). 

En aquests anys he après moltíssim d'aquesta experiència, de les meves companyes/nys de Junta i Comissió (tant a nivell personal com professional) i de la direcció del centre i del professorat, molts dels quals inverteixen el seu propi temps personal en oferir experiències educatives més enllà de les aules. 

Aquest curs que s’acaba, alguns projectes de l’AMPA no han pogut tirar endavant per manca d'una major participació de les famílies. 

Tant de bo el 2015-16, més famílies pugueu recolzar la tasca de la Junta i de les Comissions i aportar també el vostre petit gra de sorra en la millora de l’entorn educatiu dels nostres fills. 

Moltes gràcies per tot.

Cordialment,

Sílvia Clemares
Presidenta  AMPA IES Jaume Balmes  - Curs 2014-15