Inscripció armariets


Us agrairíem que féssiu les inscripcions i pagaments a partir de l'1 de juliol ja que durant el mes de juny encara estem tancat el curs anterior. Abans d'aquesta data no es revisaran les inscripcions.

Per utilitzar un armariet durant el proper curscal que empleneu el formulari d’inscripció i feu el pagament de la quota corresponent a l’opció escollida.


ATENCIÓ
No es considerarà presentada cap inscripció si no s’ha omplert
el formulari i realitzat el pagament corresponent.

S’assignaran els armariets per ordre de recepció del formulari i el pagament.

Els armariets es lliuraran a principi de curs als alumnes, que hauran de signar la recepció del número d'armariet assignat. Se'ls enviarà per correu electrònic els termes d’ús correcte.
 1. Ompliu el Formulari d'inscripció d'armariet que hi ha al final d'aquesta pàgina (encara que en tinguéssiu un el curs passat).
 2. Pagment import corresponent: 30€ per cada armariet reservat. Es poden pagar tots els armariets reservats junt amb la quota de soci que és per familia, en un sol pagament. Així doncs: 1 armariet + quota soci = 65€,  2 armariets + quota soci = 95€,  3 armariets + quota soci = 125€...  El pagament es pot realitzar fent una transferència amb remitent* al compte bancari de l'AMPA: ES05-3140-0001-92-0014635000

 3. MOLT IMPORTANT:
  • Posar com a remitent*, en qualsevol de les dues opcions de pagament: COGNOM1+COGNOM2+NOM+"SOCI-ARMARIET" de l'alumne/a.
  • Ompliu el formulari de petició d'armariet encara que en tinguéssiu el curs passat.
  • Guardar el comprovant de pagament fins a l’entrega de les agendes, carpetes i/o armariets.
  • Si necessiteu un armariet addicional contacteu amb l’AMPA: ampa@jaumebalmes.net

  Per saber el procès d'assignació que segueix l'Ampa podeu consultar-lo a la pàgina d'armariets.