Iddink

El curs 2021-2022 les opcions que l’Ampa gestiona per proveir-vos de llibres es modifiquen i començarà a funcionar el projecte Eco-Passa’m que pels alumnes d'ESO substituirà l’intermercat i Iddink.

Els alumnes de Batxillerat podran seguir utilitzant l'Intermercat però Iddink ja NO estarà disponible. Els recomanem buscar els llibres a l'Intermercat, Wallapop o comprar-los nous per així poder vendre'ls l'any vinent a l'Intermercat i recuperar part de la inversió.

En el document informatiu trobareu els detalls d’aquesta proposta que ofereix lots amb tot els llibres de text i codis per activar llicències.


Veureu que és una opció voluntària, còmode i econòmica, només per a famílies que el curs vinent es facin sòcies, que requereix de l’adhesió d’aquells alumnes que vulguin rebre un lot.DEVOLUCIÓ LLIBRES IDDINK CURS 2020-2021


Aquest curs que ha estat el darrer que hem col.laborat amb Iddink, també cal fer la devolució dels llibres. Us adjuntem la informació de la recollida que faran a l'Institut: