Vacances AFA. Bon Nadal!

 Benvolgudes famílies,


Recordeu que aquesta tarda farem l'assemblea ordinària de l'AFA. A les 19:00h a la sala d'actes de l'institut. Us hi esperem a tots!


Demà, dimecres 21 de desembre, NO hi haurà servei de monitoratge al menjador, ni tampoc atenció als socis, ni servei de préstec a la biblioteca.


Pel bon funcionament de l'Eco-Passa'm, a aquells que en sou usuaris, us demanem que durant les vacances reviseu els llibres reutilitzables (els que tenen l'etiqueta eco-passa'm al darrera).

Recordeu que cada alumne té un lot eco-passa'm amb un número únic, personal i intransferible escrit en l'etiqueta eco-passa'm. Per tant, tots els llibres del mateix alumne han de tenir el mateix número de lot.

A final de curs heu de retornar la bossa Eco-Passa’m amb tots els llibres reutilitzables (els llibres d'exercicis no s'han de tornar).

Els llibres que es retornin que tinguin a l'etiqueta un número de lot diferent al de l'alumne o que estiguin en mal estat, es computaran com a llibres no retornats i haureu de pagar el seu PVP.

Si detecteu que teniu un llibre que no és del vostre lot, envieu un mail a afa@jaumebalmes.net.


Per acabar us volem desitjar un bon Nadal i un feliç 2023!