INFORMACIÓ IMPORTANT: ENQUESTA i CONTINUÏTAT ECO-PASSA'M ESO

 Benvolgudes famílies,

 

ENQUESTA 


Des de l'AMPA us demanem respondre aquesta breu enquesta

Com sabeu, hi ha molt malestar en la comunitat educativa per decisions imposades pel Departament d’Ensenyament, com els canvis curriculars i de calendari, que han provocat una cadena de vagues dels docents i molt descontent amb el contingut i les formes.

Hi ha tres temes que afecten directament al nostre Institut sobre els quals us volem demanar opinió:

•             La jornada continuada

•             El menjador

•             La simultaneïtat d’estudis

És molt important que totes les famílies respongueu perquè són canvis que modifiquen el model d’èxit actual del Balmes i necessitem conèixer el vostre parer per decidir quina estratègia seguir.

 

 

CONTINUITAT ECO-PASSA'M ESO


D’altra banda, ahir va acabar el termini per que els alumnes adherits al projecte-Ecopassa’m confirmessin la reserva de lot pel curs 2022-23 i no hem rebut totes les respostes.

Si esteu pendents que us confirmin les optatives, ho podeu indicar en l’apartat d’observacions i teniu temps per comunicar els canvis fins a final de juny.

Aquells adherits del curs 2021-22 que encara no heu omplert formulari eco-passa'm continuitat/baixa ho podeu fer entre avui i demà.


IMPORTANT!!! Si divendres 10-6-2022 no hem rebut la vostra resposta (continuitat/baixa Eco-Passa'm) interpretarem que no voleu reservar lot pel curs 2022-23.

 

Properament  enviarem un mail a totes les famílies d’ESO amb el formulari per oferir els lots de llibres disponibles a nous adherits.