Xerrada "L'ús de dispositius i xarxes socials": dimarts 7 de juny de 18:00 a 20:00

 Benvolgudes famílies, 

 

Ens plau convidar-vos a assistir a una nova xerrada gratuïtaorganitzada per l'AMPA en col.laboració amb l’Institut sobre un tema que segur que és del vostre interès.

 

TÍTOL: L'ús de dispositius i xarxes socials.

QUAN: Dimarts 7 de juny de 2022 de 18h-20h.

ON:  Presencial. Institut Jaume Balmes (c/ Pau Claris, 121). 

 

Com us havíem avançat, la xerrada serà impartida per la Sara Desirée Ruiz, educadora especialitzada en adolescència. La Sara Desirée Ruiz és una professional amb més de 20 anys d'experiència en acompanyament d'adolescents i les seves famílies. És una molt bona comunicadora i des de l'acompanyament prudent als nostres adolescents, ens proporcionarà reflexions i pautes pràctiques per entendre i comunicar-nos millor amb els nostres fills i filles. 

 

En aquesta xerrada aprendrem a acompanyar l'ús de dispositius i les xarxes socials per prevenir, detectar i atendre situacions de risc, a partir de pautes que ens ajudaran a facilitar que els nostres fills i filles adolescents desenvolupin un criteri d'ús saludable.

 

Podeu trobar més informació sobre la Sara Desirée Ruiz a la seva web. Des de fa ja uns anys, està molt activa fent difusió de la seva formació i experiència, a través de xerrades, formacions i també a les xarxes socials.

 

https://www.saradesireeruiz.com/

 

Si voleu assistir a la xerrada, us preguem que ompliu el formulari d’inscripció per tenir una previsió de l'assistència i decidir si es fa a la biblioteca o a la sala d’actes.


https://forms.gle/5WCWn995Szea43R4A


Esperem que sigui del vostre interès i us animeu a participar-hi.

 

Com sempre, si teniu dubtes, propostes,... ens podeu contactar a través del correu: ampa@jaumebalmes.net