Xerrada per a famílies 11/05/2022: Gestionar la frustació

 



Benvolgudes famílies,

 

Després de mesos amb limitacions per fer activitats presencials, ens plau convidar-vos a assistir a una xerrada gratuïta, realitzada pel Centre per a Famílies amb Adolescents de l'Ajuntament de Barcelona, organitzada per l’AMPA en col.laboració amb l’Institut.

 

TÍTOL:  Gestionar la Frustració.

QUAN: Dimecres 11 de maig de 2022 de 18h-19:30h.

ON:      Biblioteca Institut Jaume Balmes (c/ Pau Claris, 121)

 

Voleu conèixer tècniques per gestionar aquesta vivència emocional i poder acompanyar millor els vostres fills/filles adolescents? 

Reflexionarem sobre què és la frustració, quins sentiments ens genera, com tolerar-la, per a què ens serveix i què en podem aprendre. 

Es combinaran els continguts més teòrics amb la introducció d'eines pràctiques per conviure amb la frustració i aprendre dels errors.

 

Per a poder assistir a la xerrada, cal que us inscriviu prèviament seguint les següents instruccions. Les places són limitades.

 

1.      Accediu al formulari del SAIF (Servei per a Adolescents i Famílies) a través del següent enllaç:   https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/439555?lang=ca
  1. Ompliu les vostres Dades Personals.
  2. Seleccioneu la xerrada a “Altres activitats” -“Activitat de catàleg (…) realitzada a instituts...” indicant el codi A02IJB3A

 

Esperem que sigui del vostre interès i us animeu a participar.

 

Aprofitem per avançar-vos que estem preparant una altra xerrada pel dimarts 7 de juny sobre 'L' ús de dispositius i xarxes socials' impartida per la Sara Desirée Ruiz, educadora especialitzada en adolescència.

 

Com sempre, si teniu dubtes, propostes,... ens podeu contactar a través del correu: ampa@jaumebalmes.net