Informacions inici de curs

INICI SERVEIS CURS 2021-22

Benvolgudes famílies

Com us vàrem informar, aquesta setmana ens hem centrat a distribuir el material que gestionem:


- Agenda i carpeta: 

Els fills de famílies sòcies l’han d’haver rebut gratuïtament el dilluns 13-9 de mans del seu tutor o bé l’han recollit passant per la biblioteca en l’horari d’atenció de l’AMPA (de dilluns a dijous de 14:30 a 16:30). En aquest horari també poden passar durant tot el curs els alumnes no socis per adquirir-les. Us agrairíem que porteu l’import just (l’agenda 3€ i la carpeta 4€).


- Armariets: 

En aquest moments no queden armariets disponibles. 

Els alumnes que el tenien reservat haurien d’haver estat informats del número que li ha estat assignat via tutor o per l’administrativa de l’Ampa. 

Si encara no el teniu podeu passar per la biblioteca en l’horari d’atenció  per comprobar el número. 

Si teniu alguna incidència podeu anar a comunicar-la a la biblioteca en aquest horari (de dilluns a dijous de 14:30 a 16:30) o bé enviar un correu a l’Ampa.


- Bosses llibres Eco-passa’m: 

La majoria de lots els van lliurar el dilluns 13-9 els tutors, a qui agraïm la seva col.laboració. 

Durant la setmana s’han anat resolent diverses incidències, però encara no han finalitzat: tenim lots preparats que no s’han recollit; estem fent les comandes de llibres per les reserves que no havien quedat ben registrades; hem reclamat els llibres que no havien arribat de tecnologia de 1r i 2n i alemany. En aquest darrer cas ens diuen que els tindrem la setmana vinent....

Continuem treballant. Lamentem les molèsties.


La setmana vinent començaran a funcionar  dos serveis més que gestiona l’AMPA.


1. Monitoratge Menjador

Tal i com s’indicava al calendari que l’Ampa us va enviar a final de curs, el servei de monitoratge de menjador començarà a partir del proper dilluns 20 de setembre.

Recordeu que aquest és un servei que ofereix l’AMPA, a petició de la direcció, perquè els alumnes que ho necessitin es puguin quedar a dinar al centre amb carmanyoles particulars.

Hi haurà servei de monitoratge per a tot l’alumnat de l’Institut de dilluns a divendres de 14:30h a 15,30h. Depenent del nombre d’assistents, pot ser que es facin dos torns: el primer a les 14,30 i el segon a les 15,00h.

Després de les 15:30h els alumnes que no tinguin activitats extraescolars hauran de quedar-se a la biblioteca de l’Institut.

Aquest curs recuperem l’ús de l’aula menjador on els alumnes podran menjar a les taules; utilitzar l’equipament de la cuina (microones, aigüera, estris) i el bany. Però encara caldrà mantenir alguns protocols COVID:

- Cal fer neteja de mans, en entrar, i de l’espai, en sortir. 

- Cal dur mascareta mentre no estiguin menjant i mantenir sempre les distàncies.

- En cas de molta afluència, part dels alumnes hauran de dinar al primer pati o esperar a la biblioteca al segon torn.

 Per fer-ne ús no cal inscripció prèvia, però hi haurà registre diari d’assistència per poder actuar el més ràpid possible en cas que hi hagi algun cas positiu de COVID.

Aquest servei és gratuït per als soci/es de l’AMPA, que s’han d’adreçar al monitor i donar el seu nom i curs-grup. 

Els no socis han de fer l’abonament del servei a l’administrativa de l’Ampa que estarà a la biblioteca. Hi ha dues opcions disponibles:  ús puntual 1€/dia o  butlleta de 10+1 usos per 10€. Si s’ha comprat un abonament aquest el tindran els monitors perquè no es perdi i no cal anar a la biblioteca cada dia. Ells aniran gestionant els dies d’ús i, quan s’acabi, avisaran els nens que n’hauran de comprar un altre a la biblioteca.

Els monitors del menjador s’encarreguen de vigilar que es faci un ús correcte de les instal·lacions i que no hi hagi problemes entre els alumnes. Els monitors no són responsables del que mengen els alumnes.

Recomanacions

Porteu àpats cuinats: pasta (macarrons, espaguetis...), arrebossats (escalopa, llibrets…) i verdures (bullides o en saltejat). Eviteu aliments crus, salsa tipus maioneses i aliments que es puguin fer malbé amb facilitat com l’ou.

 

2. Préstec llibres de lectura

Com a novetat per aquest curs, l’AMPA ha contractat una persona que, a banda d’atendre a les famílies sòcies, realitzarà el préstec de llibres de lectura per a tots els alumnes. Estem acabant de coordinar la gestió amb el centre i tenim previst que el préstec comenci el proper dimecres 22 de setembre. 

Els infants interessats s’han d’adreçar a la biblioteca, on hi serà la Naia Terra, de dilluns a dijous, de 14,30 a 16,30h.

Per a qualsevol gestió, consulta o incidència relacionada amb l’AMPA, us podeu adreçar a la Naia Terra, qui estarà a la biblioteca de dilluns a dijous de 14,30 a 16,30h, o bé, enviant un correu electrònic a ampa@jaumebalmes.net.