L’enquesta d’inici de curs. Resultats

Avui aprofitem aquest espai per informar-vos dels resultats de l’enquesta d’Inici de curs que promovem l’AMPA amb la direcció de l’Institut. Tant aquesta enquesta com les anteriors les trobareu al nostre/vostre web a http://ampa.jaumebalmes.net/p/enquestes.html

Abans de res, moltes gràcies a totes les famílies que heu contestat el formulari amb les preguntes sobre temes relacionats amb l’inici de curs: reunions, informació, extraescolars, etc. Les vostres respostes ens ajuden tant al centre com a l’equip de l’AMPA a millorar els aspectes del centre i de l’AMPA que no acaben de funcionar, o a prendre decisions per al proper curs sobre les activitats que fem. Gràcies!

I com han anat els resultats d’aquesta enquesta?. L’heu contestat 269 famílies, una xifra prou significativa. I continueu valorant molt positivament les reunions d’inici de curs, la informació que s’ofereix, com trobar la informació al web, etc. Per contra, continuem amb unes xifres baixes de les famílies que no coneixem ni el pla d’avaluació ni el pla de tutoria...ens haurem de posar les piles!

També veiem que hem de millorar la comunicació com a AMPA perquè les famílies vegin la importància de tenir una AMPA que vetlli per als interessos de les famílies en relació a l’Institut i també per incrementar l’ús (o canviar) l’aplicació de l’AMPA i el Dominical, perquè la informació arribi a més famílies.

Pel que fa a les extraescolars, la majoria de famílies considera que són necessàries. Tant les esportives com les culturals. Així doncs, continuarem treballant des de l’AMPA per oferir-ne el proper curs.

De moment res més. Estem treballant però en la propera enquesta i ben aviat us la farem arribar.

Bon diumenge!



AMPA Comunicació
17 de novembre de 2019