INFORMACIONS IMPORTANTS INICI CURS


1.   Armariets:
Tal com us vàrem informar, l’AMPA ha comprat armariets nous, per substituir els de lloguer de cursos anteriors, que s’instal·laran en els propers dies.
Els alumnes que teniu una reserva confirmada, heu de passar per la Biblioteca de l’Institut els dies 10 o 12 de setembre, de 17 a 19 h on us direm quin us hem assignat i us farem signar el contracte.
Us recordem que aquests nous armariets van amb un cadenat (“candau”) que ha de portar l’alum@. El centre no en té ni en vendrà.

2. Agendes i carpetes:
Aquests mateixos dies 10 i 12 de setembre, de 17 a 19 h distribuirem les agendes i carpetes del nou curs. Us recordem que les famílies sòcies les rebreu de manera gratuïta.
Les famílies que hagin fet la compra a través d’Iddink tenen l’agenda gratuïta però se n’ha d’acreditar la compra portant el comprovant.
Per a la resta d’alumnat, el preu de l’agenda és de 3 euros i el de la carpeta 5 euros.

3. Extraescolars:
Us recordem que el proper dia 16 de setembre és l’últim dia per inscriure els vostres fills i filles a les extraescolars que organitzem des de l’AMPA: teatre i Big band. Per a més informació consulteu el web: http://ampa.jaumebalmes.net/p/extraescolars.html
L’horari de teatre ha canviat de divendres a dimecres (queda com el curs passat). Animeu-vos que encara queden places!!!.

4.Servei d’acollida a l’espai de menjador:
Començarà el dia 16 de setembre, amb l’horari de 14:30 a 15:30 hores.
No cal reserva prèvia i es paga directament a les monitores de l’espai (0,5€ dia o comprant una tarja de 10 usos  per 5€). Recordeu que els fills de famílies sòcies de l’AMPA gaudeixen de 10 tiquets gratuïts (els tenen les monitores). Per a més informació: http://ampa.jaumebalmes.net/p/menjador.html 

5.Llibres de geografia i història d'ESO:
Tal com us vam comunicar a final de curs, l’AMPA de Lestonnac ens ha cedit gratuïtament llibres de text de Geografia i Història dels 4 cursos d’ESO.
Aquells que l’heu reservat durant l’estiu, podeu passar a recollir-los en el mateix horari (10 i 12-9 de 17 a 19h) i signar el compromís de retorn en bon estat. Tenim encara alguns exemplars disponibles. Si en voleu un, envieu un missatge a l’Ampa i us el reservarem (sense cost!).