El Dominical - ARRELS

Fa uns dies, un grup d’alumnes de 4t d’ESO ens van demanar si podien venir a la reunió de l’AMPA a explicar el projecte que estaven treballant a l’assignatura d'Aprenentatge i servei comunitari.

Aquesta assignatura té com objectiu “garantir que els estudiants –al llarg de la trajectòria escolar– experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat”.  Per fer-ho, el nostre institut proposa diferents accions. Una d’aquestes és la de conèixer la Fundació Arrels dedicada a “atendre i orientar les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona”. I cada curs el grup d’alumnes que tria aquesta entitat visita el centre, parla amb les persones que hi treballen i també amb les persones que hi són ateses.

Aquest curs, però, el grup d’alumnes que ens va venir a veure ens va explicar que una de les accions que havien de fer era fer difusió de la feina d’aquesta entitat. I a més de fer una presentació per als companys i companyes de classe, com es fa sempre, van pensar que havien de fer més accions, i van pensar amb nosaltres, els pares i mares.

Els alumnes Olivia, Ariadna, Clara, Monica, Miquel i Aleix ens van presentar el projecte que trobareu aquí  i ens van passar també aquest vídeo, molt ben fet i ben interessant. Com que volien que se’n fes difusió, aprofitem el Dominical per donar-ho a conèixer i que així arribi a més famílies, que era l’objectiu. Esperem que sigui del vostre interès.
Pensem que aquesta trobada no hauria de ser una anècdota, gràcies a la iniciativa d’aquest grup de 4t d’ESO. Segur que hi ha altres projectes que són interessants, en els que participen els nostres alumnes, i que a les famílies ens agradaria, i interessaria, conèixer. Per què no mirem de trobar altres moments de trobada com aquest?
Bon diumenge!



AMPA Comunicació