El Dominical - Queden molt pocs dies per acabar el curs

Bon diumenge!

Queden molt pocs dies per acabar el curs. Els més grans ja han fet la selectivitat (buffff),  els mitjans ja han començat amb les sessions de platja, i els més petits no saben si tenen o no tenen classe.... Final de curs!!!!

També ho és per a nosaltres, per l’equip de l’AMPA. Però per a nosaltres potser és el pitjor moment de l’any. Se’ns ajunta: informació per a la matrícula, Intermercat (preparar la festa i l’intercanvi de llibres), gestions i reunions amb Iddink,  neteja i preparació dels armariets per al proper curs, resum de la gestió i deutes (!!!) del servei d’acollida del menjador, valoració i promoció per al proper any de les activitats extraescolars, resums, números, memòries i valoracions del curs, etc. I segur que ens deixem coses!


I tot això ho fem una colla de mares i pares ben diferents: les Andrees, l’Engràcia, l’Esther, la Glòria, la Montse, la Norfa, la Núria, l’Oriol, en Pere, la Raquel, en Roberto, la Roser i la Sònia. Diferents d’edats (nostres i dels nostres fills i filles), de maneres de ser, de possibilitats de dedicació a l’AMPA, d’habilitats, de caràcters, de paciència, d’experiència, etc. I això vol dir que de vegades ens costa. Ens empipem, ens discutim, ens disgustem...però també ens ho passem bé, ens trobem, riem, i aprofitem el que sabem fer cadascú treballant “per a la causa”: formar part, participant, de la comunitat educativa del nostre institut i ajudar a que el Balmes sigui millor, per als nostres joves i per al nostre institut.


Així doncs, potser és un bon moment per demanar-vos que ens ajudeu, que participeu, que vingueu a una dues, tres reunions....les que pugueu, perquè tot sigui més fàcil i ens en puguem beneficiar totes i tots. Començant pels nostres fills i filles, les seves famílies, l’equip docent i l’administratiu, i en general tot el que envolta el nostre institut.


Va, animeu-vos a participar amb l’AMPA. Us hi esperem!

Podeu contactar amb nosaltres a través de la bústia (la teva Veu!!). També podeu aprofitar aquest canal  per fer-nos propostes, comentaris, temes per al dominical o...simplement per desitjar-nos bones vacances!
Fins els curs que ve, i, més que mai, bon diumenge i bones vacances!!!!!!

AMPA Comunicació