El Dominical - Et trobem a faltar, Carles.

Bon diumenge!

Dijous va fer un any de la mort d’en Carles Capdevila. I el volem recordar. Amb l’escrit que vam fer en aquella ocasió http://ampa.jaumebalmes.net/2017/06/el-dominical-carles-capdevila-saviesa-i.html, amb l’article del “seu” diari Ara https://www.ara.cat/societat/carles-capdevila-millors-articles-educacio_0_2024797707.html, però també animant-vos a llegir, veure i tornar a veure i a escoltar algunes de les seves reflexions que va fer en els llibres, monòlegs o xerrades que havia fet. Aquest primer vídeo és especialment interessant al nostre parer pel que fa a l’educació: https://www.youtube.com/watch?v=ND1MnkKBU4Y, però també  https://youtu.be/8unzb143KB4 o  https://youtu.be/37zkNBPv8GU. O els llibres “La vida que aprenc” o “Educar millor: onze converses per acompanyar famílies i mestres”.

I no acabaríem. Per nosaltres és un referent. A banda de la seves diferents vessants com a periodista, educador, persona propera a les persones, i moltes coses més....per a aquest dominical, pensat per a les famílies i l’educació, és la referència. És la persona que va saber parlar des de la proximitat i amb una habilitat comunicativa especial, de les petites grans coses de l’educació, de la família, els infants o els adolescents o de la vida. I amb senzillesa va saber orientar-nos, ajudar-nos, fer-nos riure, emocionar-nos en com eduquem, ens eduquen o som educats uns i altres.

Us recomanem que quan tingueu dubtes de com eduquem o ens relacionem amb els nostres adolescents, o com ens agradaria que fos l’educació, rellegim o remirem les seves reflexions. Segur que trobareu eines per millorar o relativitzar les nostres preocupacions.

Gràcies de nou, Carles. Et trobem a faltar!



AMPA Comunicació