Càpsules d'activitats i informacions que us poden interessar!

Informacions
Important!
Guardeu-vos el dia 28 de juny a les 19 h. És la nostra festa de l’Intermercat.

Intercanvi de llibres, actuacions, sorpreses gastronòmiques,.. Guardeu-vos aquest dia! I si voleu ajudar a l’equip de l’AMPA el dia de la festa, ja ho sabeu la teva Veu!!





Continuen les presentacions del projecte En Residència del Balmes


El dimecres 13 de juny a les 19:00h es farà una lectura de poemes per part d’Antoni Clapés a la sala de l’exposició dels treballs dels alumnes. Us hi convidem!

http://blocsenresidencia.bcn.cat/jaumebalmes1718/

http://www.jaumebalmes.net/2018/05/exposicio-creadors-en-residencia-2018.html
Propostes culturals


Barcelona Design Week: el Museu del Disseny ofereix dues jornades de portes obertes.


Durant el cap de setmana del 9 i 10 de juny es podrà visitar de manera gratuïta les exposicions permanents Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural; Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III-XX); El cos vestit. Siluetes i moda, 1550-2015 i la nova exposició de Disseny gràfic Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003, que obre al públic les seves portes aquest mateix cap de setmana. Obert diumenge fins a les 20 h!

http://ajuntament.barcelona.cat/museudeldisseny/ca/activitat/portes-obertes-la-bdw


Primera mostra del projecte Finestres de la Memòria


El projecte Finestres de la memòria del Centre Cívic Casa Elizalde, que es dedica a recuperar la memòria gràfica històrica de la Dreta de l’Eixample i reforçar la identitat del barri, presenta nova exposició: Imaginaris de la ‘ciutat ideal’. Cinema amateur a l’Eixample (1923-1939).

La mostra recull fragments de pel·lícules amateurs de famílies benestants de l’Eixample dividides en cinc àmbits: mirades sobre l’Eixample, espais d’oci, escenes familiars burgeses, els llocs d’estiueig o d’excursió d’aquestes famílies de l’elit i esdeveniments polítics de l’època.

En la sala principal de l’exposició es mostra també la càmera i la cinta de pel·lícules que s’utilitzaven en aquells anys pel cinema amateur.

Comissariada per la historiadora Núria F. Rius,  l’exposició és fruit d’una investigació en el marc del projecte europeu I-Media-Cities, i compta amb la participació de la Filmoteca de Catalunya i el grup de recerca Gracmon de la Universitat de Barcelona.



12é Festival de la Ciència


Avui diumenge encara podeu aprofitar el gran nombre d’activitats que ens apropen a la ciència.

https://www.barcelona.cat/barcelonaciencia/