El Dominical - Carta de la junta de l’AMPA de l’Institut Jaume Balmes en suport a la comunitat educativa de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca perseguits per l’1-O

Bon diumenge!

En aquesta ocasió el nostre dominical és la carta que la junta de l’AMPA ha adreçat a la comunitat educativa de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca. És un cas més de repressió, de control de la llibertat d’expressió i de manca de respecte als professionals docents que han de poder educar en el sentit crític, la llibertat i el diàleg.








Carta de la junta de l’AMPA de l’Institut Jaume Balmes en suport a la comunitat educativa de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca perseguits per l’1-O

Davant de la situació que s’està vivint a l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca, la junta de l’AMPA de l’Institut Jaume Balmes de Barcelona vol expressar abans de res el suport a l’equip docent del centre i a les famílies, totes, que estan vivint la manipulació i mediatització d’uns fets que entenem que no haurien d’estar jutjant-se.

Pensem que la manca de rigor d’alguns mitjans de comunicació i d’alguns polítics, amb les seves paraules i imatges, han promogut, en aquest cas sí, la situació d’odi on no n’hi havia.

Històricament l’escola catalana ha apostat sempre pel diàleg i la cohesió social entre totes les persones que formen part de la comunitat educativa i pensem que és amb aquests paràmetres que cal seguir treballant i fent front als canvis socials que han de ser vistos com a reptes per exercitar el diàleg lliure i respectuós.

Barcelona, 2 de maig de 2018

Junta de l’AMPA de l’Institut Jaume Balmes

C/ PAU CLARIS 121

08009 BARCELONA
http://ampa.jaumebalmes.net