El Dominical - Bon Sant Jordi i Ball de Bastons!


Bon diumenge, i Bon Sant Jordi i Ball de Bastons!

Demà és Sant Jordi. Ens és difícil fer recomanacions de llibres. Ja ho hem fet altres vegades. El que us farem avui és un repàs de recursos sobre llibres que també són interessants de conèixer. I al final, uns apunts.


Al web de Barcelona Ciutat de la Literatura trobareu diferents recursos de la nostra ciutat http://ajuntament.barcelona.cat/ciutatdelaliteratura/ca/projectes/projectes-oficina-unesco/mapa-10-un-mapa-literari-de-bcn com el Mapa literari o l’aplicació Literapolisbcn, un joc per a telèfon mòbils que té la intenció de fomentar la lectura i el coneixement de la ciutat entre el públic de 14 a 18 anys.



També és interessant el blog/web amb les llibreries de la nostra ciutat. Es diu DE LLIBRERIES PER BARCELONA - UN PASSEIG PER LA DIVERSITAT

https://llibreriesbcn.com/alfabetic-per-districtes/leixample/

Ens agrada molt aquest subtítol.

Per celebrar la Diada de Sant Jordi i el Dia Internacional del Llibre, TMB i Amazon, han creat la “Línia K”, una línia de metro imaginària que recorre 10 estacions reals del metro de Barcelona. Aquestes estacions es troben vinculades a històries i anècdotes d’escriptors coneguts i racons literaris de la ciutat.
I enllaçant amb la diada....Ball de Bastons!!!

A més de passejar, comprar i regalar llibres i roses, volem animar-vos a veure, o a participar!!!,  al tradicional Ball de Bastons del nostre institut. És una activitat que sorprèn quan arribes a l’institut. Un ball tradicional amb joves adolescents???? Només cal que hi aneu un any i ho entendreu tot. És meravellós el què passa. Tota la comunitat educativa ballant, rient, saltant i fen un ball tradicional. Aquest curs a més hi ha hagut la bona pensada d’afegir-hi les famílies. Ens sap greu l’hora i que no sigui al carrer perquè més d’però esperem que feu fotos. I que es pugui fer cada any. Us ho recomanem!

I dos temes una mica més personals. 
Una recomanació d’un llibre, que la fem perquè és sobre poesia i educació. No podia anar millor per aquest dominical.
L'educació en vers - Cent Poemes Sobre Ensenyar I Aprendre


Un record. Encara que en aquest dominical mirem de parlar de temes relacionats amb l’educació i les famílies, volem fer esment aquesta vegada a les persones que demà no podran viure un altre Sant Jordi amb les seves famílies, i amb les persones estimades, perquè estan a la presó o a l’exili, i especialment en el cas dels dos “Jordis”.



Bona diada!


AMPA Comunicació