Càpsules d'activitats i informacions que us poden interessar!

Informacions
Sessió de debat sobre l'institut Angeleta Ferrer

Una bona guia per estades a l'estranger i orientació acadèmicaAfegeix-te a la campanya CiberassetjamentZero
La Comissió de Mapa Escolar i Matriculació del Consell Escolar Municipal del Districte de l’Eixample ha organitzat una sessió informativa per informar i debatre sobre el futur Institut Angeleta Ferrer, que finalment no entrarà en funcionament el proper curs.
Consell de Direcció del Consorci d’Educació

El Consell de Direcció del Consorci d’Educació ha decidit posposar l’avançament de l’obertura de l’Institut Angeleta Ferrer per al curs 2018-2019 i crear dos grups addicionals a dos instituts del barri: l’Institut Pau Claris i a l’Institut Fort Pius. El Consorci basa la seva decisió en la necessitat d’un consens entre tots els agents que conformen la comunitat educativa, tal i com es pot llegir en el seu comunicat.
Avui tanquem la primera enquesta de l’AMPA! Si no l’ompliu avui….



Propostes educatives


Butlletí de matemàtiques




Propostes culturals
Celebrem el Carnaval amb rues de barri

La Dreta de l'Eixample, Sant Antoni, l'Esquerra i el Fort Pienc celebren dissabte 10 de febrer rues de Carnaval pels carrers del barri. Aquest any, la novetat és la incorporació de la Dreta de l'Eixample a aquesta tradició amb una rua organitzada per l'eix comercial Coreixample i altres entitats del barri.


Cotxeres Borrell entra en el circuit del Barcelona Districte Cultural

El Centre Cívic Cotxeres Borrell s'incorpora aquest trimestre al Barcelona Districte Cultural, un circuit estable d'espectacles professionals que es programa als deu districtes de la ciutat i en el qual participa des del principi el Centre Cívic Urgell.
La programació que s’enceta a tota la ciutat l’1 de febrer presenta set espectacles musicals, sis de teatre, tres de dansa, tres de circ i set audiovisuals (tres del Petit Cineclub i quatre de cinema documental). I com a novetat d’aquesta edició hi participaran 20 centres cívics, set més que en l’anterior.