El Dominical - Assemblea de l’AMPA

Bon diumenge!

Dijous hi va haver l’assemblea de l’AMPA del nostre institut.

No sabem si va ser perquè era un bon dia, perquè venia la direcció a explicar quins projectes nous estaven portant a terme i com s’estan formant per abordar-los, perquè no hi havia renovació de càrrecs (i així no hi havia por de sortir amb un càrrec sense voler-ho), o perquè us explicàvem el que hem fet (us adjuntem la memòria) i el que farem; però....va venir molta gent. I això ens a agradar.

Hem estat en moltes reunions preguntant-nos com era que essent un institut tan gran, amb tantes famílies, només en venia una petita representació. Dijous no és que fóssim una multitud, però érem una bona colla. Fantàstic!

A més, com que la colla de la junta i les comissions de l’AMPA de vegades ens atabalem perquè no arribem a tot, vam capgirar del tot l’ordre del dia i les presentacions. Però potser això va fer que la reunió fos més distesa i que les persones que van venir també participessin de la conversa.

Hem de millorar moltes coses, hem de reflexionar sobre algunes coses que estem fent, hem de pensar en nous projectes, etc. però per això necessitem que participeu. Que ens ajudeu venint a les reunions dels primers dijous de mes, que ens ajudeu quan fem activitats, que ens envieu les vostres propostes o suggeriments a la bústia “la teva veu!” o, si no és possible, venint a les assemblees com l’altre dia, participant i ajudant-nos a millorar. Amb la vostra presència i interès la feina és més agraïda.

No cal que us diguem que....






Per cert! Una cosa que vam explicar és que aquest Dominical passarà a ser Quinzenal i que entre mig us proposarem activitats i propostes. Així espaiarem una mica a feina i les reflexions.



AMPA Comunicació