El Dominical - NeuroConcerts: El cervell vibra amb la música

Bon diumenge!

Som un institut amb molts i moltes alumnes d’escoles de música, o que estudien, practiquen o gaudeixen de la música, perquè l’han estudiat o viscut des de petits.

Això és un patrimoni molt important per aquests joves perquè segons diuen forces estudis, la música com a llenguatge que és, és un tipus d’intel·ligència més i sembla que ajuda a altres habilitats intel·lectuals, emocionals, motrius, etc. Us deixem alguns articles:

http://www.ub.edu/ubtv/video/neuroconcerts-el-cervell-vibra-amb-la-musica

http://musicaicervell.blogspot.com.es/

https://www.mcgill.ca/neuro/research/researchers/zatorre

Fins i tot recentment han aparegut nous articles que parlen dels beneficis de la música en malalts d’Alzheimer: a més de tranquil·litzar-los, sembla que els activa perquè la música sembla que no desapareix tan ràpid com altres capacitats o records. No us perdeu aquest vídeo:
i l’article https://elpais.com/elpais/2015/06/23/ciencia/1435064927_042235.html

Tot això, “només” és per continuar-vos animant a que els vostres fills i filles facin, escoltin, practiquin la música. Sigui del tipus que sigui (encara que ens haguem de posar taps a les orelles). Ajudeu-los a que sigui una companyia (més que potser alguns videojocs).
Us deixem amb una cançó que agrada a molts joves amb una lletra més que recomanable.Si no la coneixen i els la feu escoltar potser us miraran amb una altra cara...AMPA Comunicació