El Dominical - Com es treballa al nostre centre?

Bon diumenge!
L’altre dia, la comissió pedagògica de l’AMPA ens vam reunir amb l’equip de direcció de l’institut per parlar dels projectes per aquest curs. Ja us els explicarem a l’assemblea que farem ben aviat!

Però...cada vegada que ens reunim amb la direcció o amb alguns professors per algun tema concret, ens queda la sensació que no coneixem prou com es treballa al nostre centre. Que ens perdem molta informació que és molt interessant sobre què estan fent per millorar la motivació dels alumnes, i dels professors; com s’estan formant, com treballen per introduir noves maneres d’ensenyar, nous projectes, com avaluen i com s’avaluen.

És cert que a la reunió d’inici de curs es fa un esforç per explicar els nous projectes, que al web hi ha el document que explica el projecte educatiu del centre  http://www.jaumebalmes.net/p/projecte-educatiu.html o a “Projectes” les iniciatives que porta el centre, més enllà de les purament acadèmiques. Però amb aquesta reunió amb l’equip directiu ens n’adonem que caldria conèixer o explicar més el que fan. Perquè si no, la informació que ens arriba per part dels nostres fills i filles és sovint esbiaixada: “que si aquest professors és....”, “que tots els exàmens de cop”,”ara ens fan fer matemàtiques fent  vídeos”, o “ens han fet omplir un rotllo de preguntes sobre les assignatures”, o  te’ls trobes a la cuina fent receptes amb anglès, o gent de fora del centre et felicita perquè al nostre s’hi està fent un projecte del programa “En Residència”, o....



Hem de trobar la manera, uns i altres, de compartir aquesta informació perquè segur que ens ajudaria a valorar més els esforços que està fent el centre per millorar i adaptar-se als nous reptes de l’ensenyament amb els joves, i sense tants recursos ni publicitat com fan d’altres centres. Hi treballarem!


AMPA Comunicació