El Dominical - Carles Capdevila: saviesa i humor, pensant en les persones.

Aquest cap de setmana el dominical no és en diumenge ni un dominical. És un escrit fet amb tota la tristesa del món, per la mort aquest divendres d’en Carles Capdevila.

No el coneixíem personalment, però semblava que fos algú molt proper. I a banda dels sentiments que puguem tenir cadascú de nosaltres davant de la seva mort (massa prematura, injusta!), el col·lectiu de pares, mares, AMPES, docents i en general de la comunitat educativa hem de retre-li un homenatge, li hem de donar les gràcies. Hem de fer l’esforç de recordar totes i cadascuna de les seves paraules, en el nostre cas especialment sobre l’educació, però també sobre la vida. Ningú com ell va saber-nos fer entendre, ajudar, riure i reflexionar sobre l’educació. I sobretot amb una gran intel·ligència i sentit de l’humor.

Us deixem trossos de les seves paraules, de la seva saviesa, de la seva vida... perquè el tinguem ben present. S’ho mereix!

Una breu ressenya de la seva vida:

Els articles que han destacat des del seu diari:

El seu llibre, recull i la seva tria d’articles:


I els seus vídeos. No us els perdeu:





De veritat, dediqueu-hi una estona. Veureu amb quina facilitat ens ajuda a entendre el món, l’educació, què és important a la vida (les persones!!!) i, sempre, ell i nosaltres, amb un  somriure a la cara. 

Gràcies, Carles Capdevila i Plandiura. Et trobarem a faltar!





Equip de l’AMPA