El Dominical - La teva veu!

Bon diumenge!
Avui us presentem un nou servei que l’equip de l’AMPA hem dissenyat per a les famílies de l’Institut: la bústia la teva veu!

Què és?

- Una manera fàcil per fer-nos propostes d’actuació

- Una línia oberta i atenta a les problemàtiques que les famílies puguin tenir envers l’Institut i que no volen canalitzar directament amb el centre

- Un canal per rebre les vostres opinions


Com funcionarà?

L’equip de l’AMPA recollirem els vostres missatges i els canalitzarem de la manera que considerem més adient. Sempre però us respondrem.


En el cas de les propostes, comentaris o incidències sobre el professorat, els serveis, instal·lacions o altres temàtiques de l’Institut, les analitzarem i, de manera periòdica, les treballarem amb la direcció de l’Institut. La informació que passarem al centre serà sempre de manera anònima. Si la gestió per part del centre requerís que contactessin amb la família, us demanaríem el permís per donar les vostres dades.

Les situacions o problemes que puguin tenir els alumnes o les seves famílies envers l’Institut s’han de treballar, sempre que sigui possible primer amb el tutor, el professor, coordinador o amb la direcció. Però és possible que en alguna ocasió no goseu fer-ho, no ho tingueu clar, o per contra, no ho considereu prou seriós per fer-ho. També pot ser que us interessi saber si a altres famílies els passa el mateix o opinen igual: escriu a: la teva veu!


Voleu proposar noves activitats? Penseu en noves propostes d’extraescolars? Voleu fer-vos de l’equip de l’AMPA?:  escriu a: la teva veu!

Voleu opinar sobre l’ensenyament a secundària i batxillerat? Voleu opinar sobre la qualitat del nostre Institut? Si voleu proposar que tornem a fer l’enquesta de satisfacció (que aquest curs no podem fer): escriu a: la teva veu!




Equip de l’AMPA