El Dominical - Nosaltres acollim, vosaltres acolliu, ells acullen...jo acullo? I els nostres joves, què en pensen?

Quan escrivim aquest article encara no ha començat la manifestació en favor de l'acollida de persones refugiades i migrants, però segur que hi haurà milers de persones, molts de nosaltres hi serem. Però, i els nostres fills i filles adolescents hi seran? Què en saben? Com ho viuen?

Sabem que a l’Institut ho han treballat i que ho van seguint amb més o menys interès. Us posem uns enllaços a alguns articles que han sortit que poden ser interessants per reflexionar amb ells:


Val la pena aprofitar aquestes manifestacions, concerts o notícies per comentar-ho. I potser també aprofitar per parlar de com som “d’acollidors” amb els que són diferents a nosaltres. No cal que siguin refugiats. Potser són els nostres veïns, les persones que ens creuem al metro, al mercat o potser són els companys de classe, que són diferents de color, de pensament, llengua o de fortalesa. També som tan oberts com per pensar que som iguals i que tenim els mateixos drets i deures?


Que aquests esdeveniments no siguin un gest de solidaritat, i prou, sinó un canvi d’actitud en el respecte a les persones i a la diferència.

Bon diumenge!

AMPA Comunicació