El Dominical - Tots som AMPA


Dijous passat es va fer l’assemblea general ordinària de l’AMPA. Entre altres temes que es van tractar hi havia el balanç econòmic i memòria del curs 2015/16, les propostes de projectes i pressupost d’aquest curs o la renovació de la junta. Era una assemblea important. Es decidia què es podria fer aquest curs, s’havia d’aprovar la gestió, etc. Aviat us penjarem al web els documents i l’acta de la reunió.

Però....d’un institut amb 600 alumnes, a la reunió potser no arribàvem a 20 famílies (forces de les quals ja érem del grup de la junta).

Tots tenim una agenda complicada i no sempre s’arriba a tot. Però sovint el que ens passa és que ens fa mandra comprometre’ns en més feines o projectes que els que ja tenim al dia a dia. Però és curiós (o no) que els pares i mares que treballem de manera continuada a la junta o els que vénen a les reunions són els mateixos que ja ens trobàvem a les ampes de les escoles on feien primària els nostres fills i filles.

Això ho hem de canviar entre tots. En un moment com aquest de la nostra AMPA, que per sort l’equip que la tira endavant és prou important (encara que mai suficient), no cal que patiu per “treballar per l’AMPA”. Ja anirem fent i com més siguem més farem.

Però sí que us demanem el vostre suport amb els vostres comentaris, amb les propostes que ens pugueu fer, o en qüestionar el que fem, però sobretot en saber que hi sou i que puntualment podem comptar amb vosaltres. Encara que sigui, com a mínim, venint a les assemblees per compartir els projectes i dificultats que tenim o en ajudar-nos a donar a conèixer la feina que fem perquè cada vegada siguem més socis, i, si pot ser cada vegada més socis implicats.

Bon diumenge i bon pont!!!!!!




Comunicació AMPA