El Dominical - EcoLibros

Bon diumenge!

Avui us proposem una novetat que promou l’AMPA i que pensem que us pot ser de mooooolt interès.

Es tracta de la nova aplicació per a dispositius mòbils “EcoLibros”. És una nova eina que ha creat en Roberto Corrales, pare de l’AMPA (i autor també de l’aplicació de l’AMPA per als mòbils), pensada per facilitar la compra i venda dels llibres escolars. És una aplicació gratuïta a la que podreu afegir els llibres que vulgueu vendre i comprar els que us facin falta per al proper curs escolar.




EcoLibros neix per ajudar a estalviar en una de les despeses més importants que tenen les famílies cada any escolar, en un context de dificultats econòmiques; i per millorar de la sostenibilitat, promovent el reciclatge de llibres. Per aquest motiu, només es poden vendre i comprar llibres a 5 €. Sense despeses de tramesa, i comprant a un preu correcte els llibres que necessiteu, i vendre els que ja no utilitzareu més.


Com funciona? 

  • T’has de descarregar l’App gratuïta i registrar-te afegint l’email i la contracena. 
  • Consulta els títols dels llibres que necessitis amb l’ajuda de l’ISBN (icona “lupa”). 
  • Per vendre, dóna d’alta els teus llibres escanejant el codi de barres (Icona “llibre” de la part inferior central), que hi ha a la contraportada, i explica en quin estat es troba el llibre.
  • Quan reservis el llibre en el que estiguis interessat, posa’t en contacte directe amb el venedor a través d’un xat intern privat. 


Podreu comprovar l’article i realitzar la venda/compra a la festa de l’Intermercat de l’Institut Jaume Balmes que es celebrarà el proper dia 27 de juny. Us animem a participar-hi. A més de l’intercanvi dels llibres, hi hauran actuacions, pica pica i molt bon rotllo! Ja rebreu informació més endavant!



AMPA Jaume Balmes


EcoLibros està disponible per a:




Nota: Tota la informació aportada per l’usuari és confidencial i no es mostra a la resta d’usuaris. Només EcoLibros tindrà accés a aquesta informació. Amb l’objectiu de crear una comunitat tranquil·la i segura, EcoLibros prendrà mesures si es detecten perfils falsos o problemes de comunicació greus entre usuaris. El que demanem per sobre de tot són bones pràctiques, honestedat i respecte.