Festa de la Primavera - diumenge dia 8 de maig


Estimats companys i companyes de l’Ampa:
Aquests dies heu rebut un parell de correus de l’Institut que s’han enviat a totes les famílies del Balmes en referència a la festa que organitzem el proper diumenge.

Ara ens volem adreçar especialment a vosaltres per encoratjar-vos a participar d’aquest esdeveniment que vol posar cara a l’Ampa i situar-la amb llum pròpia a la realitat de l'institut on els nostres fills estan fent-se adults. La missió i objectius de l’Ampa no es poden assolir sense la par tici- pació majoritària de les famílies. I actes com aquest ens ajudaran a arribar a més pares i mares i a créixer com agrupació.
El diumenge dia 8 de maig és possible que vinguis a fruir del talent musical o esportiu del teu fill o filla, o simplement et vingui de gust gaudir d’un festa en un matí primaveral. En ambdós casos, o en qualsevol altre, segur que et vindrà de gust arrodonir aquest esdeveniment amb la degustació de menjars preparats per tots nosaltres. I sabem que si ho fas havent aportat l'especialitat de casa teva, la celebració serà complerta.
Alguns membres de la junta que hem participat de festes similars als centres dels que provenim us podem assegurar que l’espectacle organolèptic que s’aconsegueix, amb el ventall de plats exposats i la seva consumició col·lectiva, és una experiència única.
Correrem, cantarem, gaudirem i menjarem!!! Per acabar d’animar-vos us passem una selecció de plats que ja tenim assegurats,

Congri cubà Macarrons
Pastis de tonyina Pastis de xocolata Humus

Papa a la huancaina
Sushi
Pollastre i llenties al curry Nachos con guacamole Croquetes variades Empanada gallega

Alites de pollastre Trufes de xocolata Flam de coco
...

Ja sabeu, les aportacions que feu ens les informeu al mail xesca57@gmail.com