Assemblea General Ordinària 25-11-2015

Hola pares i mares de l'Institut Balmes!
Com que ja hem acabat de repartir armariets, hem posat en funcionament les activitats extraescolars, i hem repartit agendes i carpetes....buuuffff! ja podem dedicar una estona a presentar-nos i a donar-vos la benvinguda a l'Institut. 
I us donem la benvinguda també a l'AMPA, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes, als que heu començat 1r però també als que porteu ja més temps a l'Institut. Us recordem que aquesta associació la fem entre totes i tots i que està orientada a donar suport a la comunitat educativa del centre en tots aquells serveis i activitats que puguin enriquir i facilitar l'aprenentatge i l'educació cívica de les nostres filles i fills. També fem una certa intermediació entre la direcció del centre i les famílies, promovent la comunicació i la cooperació per tal que tots plegats ajuntem esforços per a la millora de l'ensenyament i formació personal del nostre jovent.
Per aquest nou curs que comença us hem d'explicar les noves activitats que hem posat en funcionament, les noves extraescolars, el servei d'acolliment de menjador i també us volem explicar i proposar nous projectes per aquest curs que ha començat.
Us convoquem doncs a la propera assemblea, el dia 25 de novembre a les 19.30 h, i així ens podem conèixer, us ho podem explicar i podem compartir els nous projectes per al nostre institut.
A sota teniu, l'ordre del dia, l'acta de l'anterior reunió i la documentació de les xifres que hi comentarem.
Us hi esperem!!!!
Membres de la Junta 

Documentació: