NOU LLIURAMENT D'ARMARIETS I AGENDES: Divendres 18 de 14:30 a 18:00.

El proper divendres dia 18 de setembre es farà un darrer lliurament d'armariets i agendes pels socis. L'horari serà de 14:30 a 18:00.

Els no socis poden venir a comprar l'agenda pel preu de 2 euros.

També els informerm que NO hi ha carpetes. Hi havia un remanent de l'any passat i s'han esgotat, però només les carpetes. Agendes SI que n'hi ha i es poden venir a recollir. S'acaba de fer una nova comanda de carpetes i arribaran a finals de la setmana que ve. Ja s'avisarà perquè es vinguin a recollir.

Si us plau, us agrairem que tothom qui tingui armariet el passi a buscar i que qui no hagi pagat ho faci perquè si no no podem entregar l'armariet.

Els preus són:
  • Quota de soci: 35 € per família (no per nen).
  • Quota de soci més armariet: 85 €
  • Quota d'armariet sol (per pagar només armariet perquè la quota de soci ja s'ha pagat): 50 €. Aquest no està al full de codi de barres, el del codi de barres correspon a l'armariet de no soci.
  • Quota d'armariet no soci: 65 €. A hores d'ara, com que ja falten armariets i per agilitzar, no donarem armariets a no socis.

COM FER EL PAGAMENT
Per fer el pagament cal fer-lo a "La Caixa" fent una transferència o en efectiu al núm. de compte: ES95 - 2100 - 3014 - 75 - 2200443528.
O bé amb als caixers automàtics de "La Caixa" amb el codi de barres que us podeu descarregar aquí.